???�?�?�?�???? ???????�?�?�?�???????�??
пшениця
горох
кукурудза
гречка

Результати тестування

ТЗ-42 Б

№ п/п

прізвище
студента

 

1 М

21М

22М

23М

24М

ΣМ2

ЛР1м

ЛР2м

Залік

60-100

13-25

13-25

13-25

13-25

60-100

15-30

15-30

80-130

 

Акимова Софія Р.

 

53

13

12

10

13

48

17

24

 

 

Білюк Катерина Василівна

73

16

18

20

18

72

23

21

95

 

Гаєвська Надія Володимирівна

83

22

23

23

20

88

18

24

107

 

Горьова Олена Віталіївна

53

16

20

16

10

62

25

21

2лр отр

 

Дімов Владислав Степанович

56

17

16

18

18

69

27

16

84

 

Захарова Євгенія Володимирівна

60

12

18

17

 

47

25

21

 

 

Руску Наталія Михайлівна

50

12

9

13

10

44

25

17

2лр отр

 

Пельтик Алла Дмитрівна

66

15

17

19

14

65

16

26

87

 

Соловйова Катерина Анатоліївна

56

18

16

14

12

60

16

16

3лр отр

 

Терзі Дмитро Григорійович

 

-

16

18

17

15

66

30

30

92

 

Тесленко Наталя Олександрівна

 

83

16

18

17

 

51

21

22

 

 

ТЗ-43                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ногай Дар`я Валентинівна

 

36

8

10

13

11

42

23

22

 

 

Ковальчук Вікторія Володимирівна

 

43

7

10

14

10

41

18

22

1лр отр

 

Орехова Вікторія Геннадіївна

 

30

18

10

9

12

49

20

15

1лр отр

 

Орленко Марина Дмитрівна

 

53

14

22

16

11

63

24

24

 

 

Паламарчук Тетяна Юріївна

 

82

16

21

24

20

81

26

23

106

 

Пилипенко Анастасія Віталіївна

 

80

15

22

20

19

76

21

19

98

 

Романюк Тетяна

 

64

12

 

19

17

48

15

15

 

 

Тюленіна Ольга Сергіївна

 

50

15

10

11

13

49

22

24

 

 

Тюленіна Юлія Сергіївна

 

50

10

13

14

11

48

19

24

 

 

Яшина Олена Валеріївна

 

43

20

15

11

11

57

30

20

 

 

 

 

Б)

 

Велесик Яна Олександрівна

79

17

23

19

20

79

25

27

105

 

Данчева Антоніна Іванівна

56

8

7

13

15

43

23

19

 

 

Додончо Тетяна Михайлівна

39

10

9

 

12

31

27

25

 

 

Дяченко Анжела Володимирівна

40

19

16

11

12

58

28

29

 

 

Кузьменко Ірина Олексіївна

50

17

16

13

13

59

21

23

 

 

Лось Стелла Ігорівна

30

6

 

12

14

47

29

29

 

 

Мельничук Юлія Олегівна 

67

13

18

16

18

65

18

19

85

 

Морару Кристина Миколаївна

23

14

11

10

9

44

24

19

 

 

Шимко Ольга Афонівна

 

40

7

13

10

10

70

9

27

2лр отр

 

1. Які культури використовують в якості сировини в круп’яній промисловості України?

2. Поверхневі оболонки яких культур не мають міцного зв’язку з ядром?
3. Яка з круп’яних культур має найбільший відносний вміст поверхневих оболонок?
4. Яка круп’яна культура має найбільший відносний вміст плодових оболонок?
5. Яка круп’яна культура має найбільший відносний вміст насіннєвих оболонок?
6. Яка круп’яна культура має найбільший відносний вміст зародка?
7. В якій круп’яній культурі найбільший вміст білків?
8. В яких круп’яних культурах найбільший вміст жирів?
9. Зерно якої круп’яної культури може мати найбільшу зольність?
10. Вміст клітковини в зерні якої круп’яної культури може мати найбільші значення?
11. Вміст крохмалю в зерні якої круп’яної культури має найменші значення?
12. В яких межах знаходяться нормативні значення вмісту смітних (зернових) домішок для круп’яного зерна?
13. При переробці в крупи яких культур передбачений відбір дрібного зерна, яке не відноситься до відходів?
14. Як впливають крупність та вирівняність зерна за крупністю на його круп’яні властивості?
15. Поясніть вплив консистенції ядра зерна на вихід та якість круп.
16. Поясніть вплив кольору плодових чи насіннєвих оболонок на вихід та якість круп.
17. Назвіть види основної продукції круп’яних заводів.
18. При переробці яких круп’яних культур передбачається відбір муки і в якій кількості?
19. З яких культур отримують пластівці?
20. В яких межах коливається вихід основної продукції круп’яних заводів?
21. З якої культури отримують найбільший (найменший) вихід основної продукції?
22. Що розуміють під базисним виходом продукції?
23. Що розуміють під розрахунковим виходом продукції?
24. Чи може фактичний вихід продукції перевищити розрахунковий, або бути меншим за нього?
25. Які показники якості зерна більшості круп’яних культур враховуються при розрахунку виходів готової продукції в процесі переробки їх в крупи?
26. Які показники якості є обов’язковими для всіх круп?
27. Як визначають вміст доброякісного ядра в крупі?
28. Для яких круп’яних продуктів необхідно визначати кислотне число жиру (кислотність)?
29. Які показники дають оцінку споживчих властивостей круп?
30. Які фактори впливають на споживчі властивості круп?
31. Як визначають коефіцієнт розварюваності?
32. Які побічні продукти отримують в процесі переробки зерна в крупи?
33. Які відходи отримують в процесі переробки зерна в крупи?
просо рис овес ячмінь
Автор проекту: І.О. Кустов & С.М. Соц © 2010-2011.
???�?�?�?�???? ???????�?�?�?�???????�??