ГОЛОВНА
АКАДЕМІЯ
ФАКУЛЬТЕТ
СТУДЕНТУ
АБІТУРІЄНТУ
КОНТАКТИ
Глава 1.
Загальні відомості про сировину і продукцію круп’яного виробництва
Глава 2.
Принципи побудови технологічних процесів підготовки і переробки зерна в крупи
Глава 3.
Виробництво круп з проса
Глава 4.
Виробництво круп з рису
Глава 5.
Виробництво круп з гречки
Глава 6.
Виробництво круп і пластівців з вівса
Глава 7.
Виробництво круп з ячменю
Глава 8.
Виробництво круп з пшениці
Глава 9.
Виробництво круп з гороху
Глава 10.
Виробництво круп з кукурудзи
Глава 11.
Виробництво швидкорозварюваних круп
Глава 12.
Виробництво круп, які не потребують варіння
ГОЛОВНА
АКАДЕМІЯ
ФАКУЛЬТЕТ
СТУДЕНТУ
АБІТУРІЄНТУ
КОНТАКТИ
Автор проекту: І.О. Кустов & С.М. Соц © 2010-2011.