Глава 1. Загальні відомості про сировину і продукцію круп’яного виробництва
Глава 2. Принципи побудови технологічних процесів підготовки і переробки зерна в крупи
Глава 3. Виробництво круп з проса
Глава 4. Виробництво круп з рису
Глава 5. Виробництво круп з гречки
Глава 6. Виробництво круп і пластівців з вівса
Глава 7. Виробництво круп з ячменю
Глава 8. Виробництво круп з пшениці
Глава 9. Виробництво круп з гороху
Глава 10. Виробництво круп з кукурудзи
Глава 11. Виробництво швидкорозварюваних круп
Глава 12. Виробництво круп, які не потребують варіння
Автор проекту: І.О. Кустов & С.М. Соц © 2010-2011.
???�?�?�?�???? ???????�?�?�?�???????�??